Tiramisù er oprindelig en italiensk dessert. Men med et ganske særligt twist af kaffe og hollandske speculaas-småkager kan du virkelig lade dine sanser forføre. Denne kaffe-speculaas-tiramisù er ikke kun lækker i juledagene og på kolde vinterdage – den er også perfekt som valentinsdessert! Lad dig forføre af den himmelske smag.
Hak småkagerne fint, og lav en kop L'OR Espresso Ristretto 11. Brug 1 kapsel.
Pisk mascarponen glat med et piskeris.
Pisk fløden halvstiv sammen med sukkeret. Kom det herefter i mascarponen, og bland det hele sammen.
Fordel en tredjedel af de hakkede speculaas og halvdelen af kaffen i to glas.
Kom en del af mascarponeblandingen i glassene. Fordel endnu en tredjedel af de hakkede speculaas og den anden halvdel af kaffen i glassene, og kom endnu et lag mascarponeblanding ovenpå.
Drys med resten af de hakkede speculaas, og pynt med friske hindbær.