Kaffe-speculaas-tiramisù

Tillredningstid::
15 minutter

Tiramisù er oprindelig en italiensk dessert. Men med et ganske særligt twist af kaffe og hollandske speculaas-småkager kan du virkelig lade dine sanser forføre. Denne kaffe-speculaas-tiramisù er ikke kun lækker i juledagene og på kolde vinterdage – den er også perfekt som valentinsdessert! Lad dig forføre af den himmelske smag.

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 30 ml L'OR Espresso – vi anbefaler L'OR Espresso Ristretto (1 kapsel)
  • 50 g hollandske speculaas (kan eventuelt erstattes af andre kryddersmåkager)
  • 75 g mascarpone
  • 75 ml piskefløde
  • 0,5 spsk. sukker
  • 1 lille skål friske hindbær

Sådan gør du

  1. 01

    Hak småkagerne fint, og lav en kop L'OR Espresso Ristretto 11. Brug 1 kapsel.

  2. 02

    Pisk mascarponen glat med et piskeris.

  3. 03

    Pisk fløden halvstiv sammen med sukkeret. Kom det herefter i mascarponen, og bland det hele sammen.

  4. 04

    Fordel en tredjedel af de hakkede speculaas og halvdelen af kaffen i to glas.

  5. 05

    Kom en del af mascarponeblandingen i glassene. Fordel endnu en tredjedel af de hakkede speculaas og den anden halvdel af kaffen i glassene, og kom endnu et lag mascarponeblanding ovenpå.

  6. 06

    Drys med resten af de hakkede speculaas, og pynt med friske hindbær.