Server dem med en kraftig L’OR Espresso Ristretto, og forkæl dine sanser.
Har du lyst til noget andet end de sædvanlige chokoladetrøfler? Forkæl dig selv og dine gæster med disse lækre kaffetrøfler. Oplev den herlige kombination af kaffe, chokolade og amarettismåkager. Det er ren forkælelse til alle dine sanser. De er lettere at lave end du tror, og du skal kun bruge fem ingredienser.
Server dem med en kraftig L’OR Espresso Ristretto, og forkæl dine sanser.
Lav en kop L’OR Espresso Ristretto og hæld den sammen med piskefløden i en kasserolle. Kog op under omrøring.
Hak chokoladen groft og kom den i en varmebestandig skål, og anbring den i en kasserolle med letkogende vand. Når chokoladen er smeltet, tilføjes den varme kaffe/fløde blanding.
Tag skålen af kasserollen og rør en smule af din foretrukne kaffelikør i. Afkøl herefter blandingen ved stuetemperatur i 15 minutter.
Lad herefter blandingen størkne i køleskabet i 1,5-2 timer. Omrør af og til.
Kom de knuste amarettismåkager i en lav skål eller en dyb tallerken.
Tag blandingen ud af køleskabet og form den til små kugler, så de ligner chokoladetrøfler. Rul dem herefter i de knuste amarettismåkager og giv dem et let tryk, så de bliver siddende.
Lad trøflerne stå i køleskabet i ca. 15 minutter, til de bliver hårde.