En bit läcker mockatårta eller en kaffetryffel gör fikastunden ännu lyxigare! Här kan du se alla läckra kafferecept från L'OR.
Er du klar til at udfodre dine evner og forkæle dine smagsløg?
Prøv krafterne af med en MasterChef-værdig kaffedessert, der vil imponere dine gæster.
En bit läcker mockatårta eller en kaffetryffel gör fikastunden ännu lyxigare! Här kan du se alla läckra kafferecept från L'OR.
Udblød husblas I koldt vand I 5 minutter
Smelt den udblødte husblas i varme espresso. Rør sukkeret i
Pisk fløde til fast skum
Start med at vende en smule flødeskum forsigtigt I kaffeblandingen og pisk det helt sammen. Vend derefter resten af flødeskummet I ad to omgange
Fyld moussen I silikoneforme, skrab toppene glatte og frys mousserne ned. Lad moussen sætte sig i ca. 1-2 timer
Bland alle ingredienser (med hånd eller foodprocessor) til den har konsistens som vådt sand
Fordel crumbledejen I et tyndt jævnt lag på en bageplade og bag den ved 160 grader varmluft I 10-12 minutter
Lad det køle og knus det til helt små stykker , så det ligner kaffegrums
Varm piskefløde, espresso, glukosesirup og salt til lige under kogepunktet. Hæld det overchokoladen og lad det smelte sammen
Rør blandingen homogen med en ske ved at røre i midten, indtil massen er blank eller stavblend (hold stavblenderen på skrå, når den føres ned i massen for at undgå luftbobler).
Dæk overfladen med film og stil ganachen på køl