Den nye generation af lufttætte aluminiumskapsler er specielt udviklet til at give en intens aromatisk smag og oplevelse på ethvert tidspunkt på dagen
Den nye generation af lufttætte aluminiumskapsler er specielt udviklet til at give en intens aromatisk smag og oplevelse på ethvert tidspunkt på dagen
Lugtesansen er en af de vigtigste sanser for at blive kaffeekspert. Faktisk registreres 80% af aromaerne af din næse. Næsten 2.000 komponenter deltager i at skabe aromaen i din kaffe. Kaffeeksperter har været i stand til at identificere omkring 800 komponenter, hvilket stadig efterlader en række mysterier afsløret ... Derfor er lugten af kaffe aldrig blevet gengivet.
Ved at smage din kaffe kan du registrere velkendte noter, såsom surhedsgrad, bitterhed eller endda glathed. Visse kaffer afslører også krydret eller blomsternoter samt noter af røde eller tørrede frugter. Ved smagning er en god kaffe normalt en, der er fyldig, afbalanceret, fløjlsagtig og intens snarere end at have en forbrændt smag eller en aggressiv, bitter eller gnistrende smag.
Tilbered kaffen og hæld den straks i din kop. De mest subtile aromaer er de mest flygtige. For at smage din kaffe fuldstændigt, skal du fortsætte med duftsmagning maksimalt 10 til 15 minutter efter, at den er lavet. For at opdage aromaerne af en kaffe skal du kort inhalerer 2 eller 3 gange over din kop. Du kan gentage denne proces, men vær forsigtig med ikke at mætte din lugtesans.
Nyd den rige smag af L'OR-kaffe uden koffein på alle tider af dagen. L'OR Decaffeinato og Decaffeinato Ristretto har begge et rigt crema-lag. Du kan genkende disse koffeinfrie kaffe ved den blå emballage.
Alle kaffebønner bærer præg af det unikke miljø og land, de kommer fra. Vores Master Blenders fremhæver hvert lands unikke personlighed gennem særligt udvalgte sjældne bønner og blander dem, så de afspejler og respekterer de naturlige egenskaber fra verdens mest frugtbare marker.
Ligesom guld er skabt af alkymi, har vores mesterblandere valgt de allerbedste Arabica-bønner til deres kontrasterende smagsprofiler, hvilket har resulteret i tre usædvanlige espressoer.
Hver blanding er en mesterlig kombination af karakter og kompleksitet med subtile toner, der perfekt balanserer den fulde, rige aroma. Et blødt gyldent fløde lag afslutter disse uforglemmelige blandinger.
L'OR SUBLIMES Samling, kontrasterende blandinger, inspireret af det mest dyrebare guld.